Golfvakantie

De Costa Brava heeft ook de golfer veel te bieden met haar 9 zeer gewaardeerde golfbanen (in totaal 11 keer 18 holes). De banen liggen ongeveer tussen de 20 minuten en 70 minuten rijden van Mas Valentine.  

Club Golf d'Aro Mas Nou

De dichtstbijzijnde golfclub is Club Golf d'Aro Mas Nou. Het is meteen ook één van de moeilijkste banen in de regio. Deze baan heeft een overweldigend mooie ligging met uitzichten over zee en het Les Gaverres gebergte. Op deze baan, omgeven door meer dan 1000 olijfbomen en met uitdagende hoogteverschillen komen golfers van elk niveau aan hun sportieve trekken. Het onderhoud van tees, fairways, bunkers en greens is van hoge kwaliteit. 

 

Er geldt een handicap-eis van 36/36. (18 holes, par 72, 6.004 meter)  

Club Golf Costa Brava

Maar ietsjes verder weg ligt Club Golf Costa Brava. Brede vlakke fairways en snelle greens karakteriseren hole 10-18, terwijl de 1e 9 holes juist een behoorlijke mate van techniek vragen en voorzien zijn van meer glooiing. Sinds kort bezit de club 9 extra holes. Leuke baan voor elk niveau golfer!

 

Er geldt een handicap-eis van GVB. (27 holes, par 70/ par 73, 5.500 meter)

PGA Golf de Cataluña - stadium course

Een Europese top-10 baan! Gastheer van menig internationaal toernooi. Samen met Golf Club d’Aro de lastigste baan van de regio. Gelegen in een boeiend (glooiend) landschap, bij Caldes de Malavella, met pijnbomen, meertjes en meerdere island greens. Sinds 2006 zijn hier twee 18-holes banen te vinden.

 

Er geldt een handicap-eis van 24/36.(18 holes, par 72, 6.226 meter)

PGA Golf de Cataluña - tour course

De tweede baan van Golf de Cataluña is de Tour Course en ligt naast de PGA Championshipbaan. Deze baan is makkelijker te bespelen dan de Championship course met bredere fairways en grotere greens. Het is een zeer fraaie baan in een bosrijke omgeving met de Pyreneeën als bijzondere achtergrond.

 

Er geldt een handicap-eis van 24/36. (18 holes, par 72, 5.786 meter)

Girona Golf

F.G. Hawtree, de legendarische ontwerper is zelf zeer trots op zijn creatie van Golf Girona en dat is niet alleen mooi om te horen… dat betekent ook vaak een pareltje van een golfbaan! En dat klopt. Alhoewel de baan zeer dichtbij de stad Girona gelegen is, merk je daar absoluut niets van. Tijdens de eerste 9 holes heb je bijna al je clubs nodig. De snelle greens en de hoogteverschillen maken van deze baan een echt toppertje. Puur natuur en een top golfervaring!

 

Er geldt een handicap-eis van GVB. (18 holes, par 72, 6.058 meter)

Golf de Pals

Golf Platja De Pals behoort volgens het tijdschrift Golf World tot de 100 beste golfbanen van de wereld en is één van de de oudste golfbaan in deze regio. Het is een zeer vlakke baan, maar desondanks niet erg makkelijk. Vele pijnbomen omringen de baan en vormen lastige natuurlijke hindernissen. Hoge kwaliteit!

 

Er geldt een handicap-eis van 36/36. (18 holes, par 73, 5.970 meter)

Empordà links

De ontwerper van dienst, Robert Von Hagge, staat bekend om banen te ontwerpen waarvoor u uw verschillende technieken uit de kast moet halen. Het is hier niet anders. Deze echte Links baan is uitdagend en afwisselend en brengt je langs duinen, meertjes en strategisch geplaatste bunkers. Op de 18e hole vindt je overigens een spectaculair grote green van maar liefst 300 m2!

 

Er geldt een handicap-eis van 36/36. (18 holes, par 71, 5.971 meter)

Peralada Golf

Een baan waar je met de juiste precisie en tactisch inzicht best op je handicap-level kunt spelen. Het is een niet al te moeilijke baan, maar door de aanwezigheid van o.a. bunkers, een riviertje en een aantal vriendelijke doglegs is concentratie vereist!

 

Er geldt een handicap-eis van GVB. (18 holes, par 71, 5.671 meter)

Empordà forest course

De oude 'Forest' is een lange bosbaan met prachtige holes uitgesneden in dichte bossen. Forest is vooral heerlijk spelen met warm weer want er is veel schaduw in de baan. Volop bomen maken de baan uitdagend om te spelen. Forest is veelal erg goed geprepareerd en de greens zijn erg snel. De baan is gelegen in het mooiste deel van de Costa Brava dicht bij de prachtige middeleeuwse dorpjes Pals en Peratallada. Niet een heel moeilijke baan, maar gewoon prettig om te spelen

Handicap-eis 36/36 (18 holer, par 72)

TorreMirona Golf

De par 72 Championship golfbaan kijkt uit op de met sneeuw bedekte toppen van de Pyreneeën. De golfbaan is eerder vlak waardoor iedere golfer hier terecht kan. Maar vergis je niet, zowel de meren als de vele fraaie bunkers zorgen voor een uitdaging voor de ervaren golfer! Veel brede fairways!

Er geldt een handicap-eis van GVB. F(18 holes, par 72, 7.928 meter)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Avinguda de la Manxa, 39

Calonge, España

masvalentine.calonge@gmail.com

2016 by Mas Valentine, Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
torre mirona 3